Nieuws

Lionarons GGZ biedt voortaan ook consultatie aan het sociaal domein

31.07.2024

Professionals in het sociaal domein begeleiden vaak ook mensen die kampen met psychische klachten. Hulpverleners van Lionarons GGZ denken graag met hen mee. Vanaf nu kunnen professionals in het sociaal domein een consultatie-afspraak laten inplannen als zij graag ondersteuning hebben bij het begeleiden van mensen met psychische klachten. Doel is professionals in het sociaal domein handvatten te bieden om de burger / cliënt zo goed mogelijk te begeleiden, zodat een verwijzing naar de GGZ niet nodig is. Met name voor ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en autisme kunt u onze expertise inroepen. Dit aanbod geldt alleen voor Zuid-Limburg en voor volwassen burgers / cliënten.

U kunt een telefonische / digitale consultatie-afspraak óver een burger/cliënt of een consultatie in aanwezigheid van de burger/cliënt maken.

Wilt u een consultatie-afspraak inplannen? Neem dan contact op met Danielle Leenders: tel. 06 41 67 89 43.

De consultatie wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet en er zijn voor de burger / cliënt dan ook geen kosten aan verbonden. Het eigen risico wordt niet aangesproken. Ook voor de professional in het sociaal domein zijn er geen kosten aan de consultatie verbonden.

Als u per mail contact met ons hierover opneemt, vragen wij u gebruik te maken van beveiligde mail.

Terug naar het overzicht