Ouderenzorg
Onze afdeling Ouderenzorg bestaat uit een multidisciplinair team dat een breed zorgaanbod realiseert op het gebied van diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten vanaf gemiddeld 65 jaar. In nauwe samenwerking met huisarts, familie en verzorgenden wordt een passend zorgplan opgesteld.
Wij bieden zowel individuele als groepsbehandelingen en verrichten diverse klachtgerichte onderzoeken(o.a. neuropsychologisch, persoonlijkheids- en intelligentieonderzoek).
Voor veel ouderen is het niet meer zo makkelijk om naar ons toe te komen. Dat is geen enkel probleem, want wij komen graag naar u toe.
Mocht u jonger zijn dan 65, maar past uw problematiek binnen de expertise van ouderenzorg (jong dementerenden bijvoorbeeld), dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.
 
Tevens bieden we intensieve thuisbegeleiding voor ouderen en specifieke begeleiding en ondersteuning aan mantelzorgers en verzorgenden in verzorgingshuizen en verpleegklinieken.
 
Zorgpaden
Om de geboden zorg zo efficiënt mogelijk te maken worden zogenaamde zorgpaden gevolgd. Een zorgpad beschrijft de onderdelen waaruit het onderzoek en/of de behandeling van een bepaalde diagnose bestaat. Klik hier voor een compleet overzicht van de zorgpaden die afdeling ouderenzorg aanbiedt.

 

Aanmelden
U kunt zich bij ons aanmelden met een verwijskaart van uw huisarts of medisch specialist. De (huis)arts kan u ook direct aanmelden.
 

Voor meer informatie kunt u hier onze algemene brochure downloaden.